Постинг
09.11.2021 15:24 -
Пататник
Продукти
Около 600-700 гр картофи
1 глава лук - настъргана на ситно
2 - яйца
Сол, черен пипер, джоджен,
4 с.л олио.
Начин на приготвяне.
1. Настъргваме картофите на дребно ренде.
Оставяме ги настрана докато се отцедят от водата от.
В купа разбиваме яйцата, към тях добавяме отцеденият лук и картофи.
Овкусяваме със солта, черния пипер и джоджена. Разбъркваме добре за да се смесят продуктите.
В по разлят тиган на умерена температура загряваме 2 те с.л олио, изсипваме сместя, заглаждаме добре за да стане рявномерен пласт. Оставяме на средна температура.
От 9те степени на котлона, аз оставих на 3та.
С помоща на капак от тенджера, или голяма чиния, обръщаме пататника. Слагаме останалото олио и връщаме отново пататника в тигана да се изпече и от другата страна за още 5 минути.
мили божкее ,лее..
тук си сигурно ти, с малкият син.. на 25...
пуста дървеница ,по др та та гърбица..
засрами се, тутке..
цитирайтук си сигурно ти, с малкият син.. на 25...
пуста дървеница ,по др та та гърбица..
засрами се, тутке..
marana69 написа:
мили божкее ,лее..
тук си сигурно ти, с малкият син.. на 25...
пуста дървеница ,по др та та гърбица..
засрами се, тутке..
тук си сигурно ти, с малкият син.. на 25...
пуста дървеница ,по др та та гърбица..
засрами се, тутке..
Не ви разбрах, уточнете се моля!?
Какво искате да кажете, божке.. Леле. 🙄🙄